Kövess →
Facebook

ISMERJÜK MEG EGYMÁST!

Igazából ez nem rólunk, hanem rólatok szól, ez a ti napotok, nem a miénk. De mivel az esküvőfotózás során egy egész napot együtt töltünk,  nem árt, ha kicsit jobban megismerjük egymást.

Szeretjük Tokaj-Hegyalját, szeretünk itt élni, mert ennek a vidéknek  varázslatos, magával ragadó, melegséget árasztó kisugárzása, hangulata van, mely számtalan fotózási helyszínt biztosít a párok számára. Mivel itt élünk pár éve, ismerjük ezeket az eldugott helyszíneket, és hogy hol vannak a legszebb panorámák. Mind a ketten régóta fotózunk, igazából így ismertük meg egymást – egy rendezvény fotózása során. Nagyon sok idő telt el, mire a szenvedélyből hivatás lett, de továbbra is szívvel-lélekkel éljük meg fotózásainkat.
—-
Az esküvői fotózásokra ketten megyünk fotózni. Számtalan előnye van a 2 fotósnak, hiszen 2 szemszögből, más-más nézőpontból készülnek a képek. Nálunk jól bevált stratégia, hogy 2 teljesen különböző fotósszettel dolgozunk a nap folyamán. Egyikünk nagylátószögű objektíveket használva, csoportképekhez, illetve olyan fotókhoz, ahol szinte minden és mindenki látszik egy-egy fotón. Miközben egy másik szettel szinte észrevétlenül elkapjuk a legszebb, legérdekesebb pillanatokat.

Van pár kedves weboldal, akik számára érdekes volt szerény kis történetünk, az alábbiakban ezeket olvashatjátok:

fotozas-1-600x400
Vidéki életre cserélte Debrecent a sikeres pár – CIVISHÍR 2015.12.05.
Jól fizető állásból léptek ki, ezt sokan még álmukban sem merik megtenni.

Rájöttek: szerelem-munkájukhoz nem kell a város. Interjú Gálik Leventével és Judittal.Judit nyíregyházi, Levente debreceni születésű. A cívisvárosban találtak egymásra, és egy új élet lehetőségére: hátat fordítottak a nagyvárosi létnek és jól fizető állásaiknak, mert tisztább levegőre és életre vágytak. Állítják: vidéken jobb.

BŐVEBBEN
galikek-700x400

TÁNCOLÓ MEDVE A BORNAPLÓ – 2015. DECEMBER 28.

A tarcali házaspár ugyan kettő személy, de annyira erős egységet alkotnak emberileg és szakmailag is, hogy nem lehet őket elválasztani. Munkásságukban a bátorság az igazán nagy megfejtés. – Debrecent, Nyíregyházát, a biztos egzisztenciát hagyták hátra tavaly, hogy saját vakmerő álmaikat megvalósítsák Tarcalon egy még boldogabb közös élet reményével, melyben természetesen a mindennapok részét is képezi a gasztronómia iránti érzékenység, amellett, hogy hivatásuk is.

BŐVEBBEN
Hegyalja-fotó3-700x400

BORSÓ MEG A HÉJA BLOG – 2016. MÁRCIUS 7.

Városból borvidékre
Judit és Levente a harmincas éveikben járó fiatalok, néhány éve költöztek a borvidékre Debrecenből, azóta egyfolytában szervezkednek, jó értelemben véve. Jó példák és inspiráció lehetnek arra, hogyan lehet hatékonyan városból vidékre költözni, nemrégiben írt is erről a blogján egy barátjuk a Táncoló Medve, azaz Ripka Gergő. Gergő nemrégiben egy új Tokaj Kalauzt követett el éppen, amelyben bemutatja a borvidék borászatait A-tól Z-ig – na de erről majd máskor… Én magam óvatos vagyok abban, hogy a vidékre költözésben bátorítsak bárkit, nem mintha nem lenne jó itt. Most már az, igen. Mármint nekem. Nekik mintha egyértelműbb lett volna ez már a kezdetektől.

BŐVEBBEN